Σχετικά με την Speed Up Company®

(Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 129108906000)

     Η Speed Up Company® χαρακτηρίζεται ως μια καινοτόμος εταιρία πληροφορικής, ειδικευμένη στην παραγωγή ειδικού τύπου λογισμικού εξιδεικευμένου για κάθε επιχείρηση και παροχή υπηρεσιών προστηθέμενης αξίας και υψηλής ποιότητας.

Η Speed Up Company® απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και οργανισμούς που βλέπουν το πληροφορικό τους σύστημα ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και θέλουν να αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες για να ενισχύσουν την ανάπτυξη τους και να ενδυναμώσουν τα στελέχη τους με εργαλεία γρήγορης και αποτελεσματικής διαχείρισης και ανάλυσης της πληροφορίας.

Η Speed Up Company® στοχεύει στις δυναμικές εκείνες επιχειρήσεις, που μέσω της διαρκούς αξιοποίησης σύγχρονων δυνατοτήτων και ευελιξίας των συστημάτων λογισμικού, αναζητούν την τόνωση της εξωστρέφειάς τους και την αποτελεσματικότερη λειτουργία τους.

Η Speed Up Company® επιπλέον πραγματοποιεί σεμινάρια εκπαίδευσης σε θέματα υπολογιστών, χρήσιμων προγραμμάτων που χρειάζονται στην καθημερινότητα, social media καθώς και εκπαιδεύσεις χρήσης κινητών συσκευών, tablets, desktops και laptops

Η Speed Up Company® πέρα από την εκπαίδευση γύρω από την τεχνολογία έχει καθιερώσει υπηρεσίες επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, κινητών και tablets. Εκτός των επιδιορθώσεων πραγματοποιεί εγκαταστάσεις προγραμμάτων, αναβαθμισεις λογισμικού (software) και όποτε χρειαστεί και αναβαθμίσεις υλισμικού (hardware).

Η Speed Up Company® τα τελευταία χρόνια αναπτύχθηκε και βρίσκεται πλέον δίπλα στον επιχειρηματία με οποιαδήποτε τύπου επιχείρηση που αφορά επεξεργασία, τυποποίηση, αποθήκευση ή διανομή τροφίμων. Αρχικά με την συμβουλευτική υποστήριξη των επιχειρήσεων και έπειτα με την δημιουργία συστημάτων διαχείρησης ποιότητας και υγειονομικών εφαρμογών. Επιπλέον με την βοήθεια των πλήρως καταρτιζόμενων συνεργατών πραγματοποιείται ταυτοποίηση βιολογικών ειδών που έχουν εισβάλει στην επιχείρηση, μελέτη του βιολογικού τους κύκλου και αναφορά της μεθοδολογίας πλήρους αντιμετώπισης των παρασίτων αυτών.

Η Speed Up Company® όμως βρίσκεται δίπλα και σε κάθε ιδιώτη προσφέροντας υπηρεσίες εκπαίδευσης τόσο σε θέματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, όσο και στην κατ' οίκον διδασκαλία μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλα τα μαθήματα, όλων των προσανατολισμών της Γ' Λυκείου και όλων των τάξεων. Επιπρόσθετα με το κατάλληλο και πλήρως εξειδικευμένο και καταρτησμένο προσωπικό προσφέρει υπηρεσίες φύλαξης παιδιών και δημιουργικής απασχόλησης τόσω νηπίων, όσο και πιο μεγάλων παιδιών.

Η Speed Up Company® για την βοήθεια των συνανθρώπων που αδυνατούν να αποστηθίσουν και να εξοικιωθούν με την νέα τεχνολογία, προσφέρει υπηρεσίες δακτυλογράφισης, επιμέλειας κειμένων και απομαγνητοφώνησης έτσι ώστε να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν τα οφέλη της καθημερινά αναπτυσσόμενης τεχνολογίας.

Copyright © 2022 All Rights Reserved
Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε και συντηρείται από την Speed Up Company®