Η Speed Up Company® είναι μία εταιρεία παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφεριακών εξοπλισμών, μηχανογράφησης, ανάπτυξης εξειδικευμένου λογισμικού, συμβουλευτική, εκπαίδευσης-κατ’ οίκον διδασκαλίας και παροχής υπηρεσιών έρευνας στην  Βιολογία. Εδρεύει στην οδό Μαρτύρων 2ας Σεπτεμβρίου 31, Χορτιάτη Θεσσαλονίκης (Τ.Κ. 57010), από το 2014. Πριν εισέλθετε και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας και οποιωνδήποτε άλλων υποσελίδων που είναι κατοχηρωμένες στο όνομα χώρου www.speedupcompany.gr.

Η Speed Up Company® διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
H Speed Up Company® δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της, υπό την επιφύλαξη τυχόν τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Η Speed Up Company® δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η Speed Up Company® ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Η ιστοσελίδα www.speedupcompany.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της Speed Up Company®. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την Speed Up Company®, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Speed Up Company® και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Speed Up Company® είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Speed Up Company® και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.speedupcompany.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ
Οι χρήστες των ιστοσελίδων της www.speedupcompany.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η Speed Up Company® αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.speedupcompany.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.speedupcompany.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της Speed Up Company® που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. 

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήσης της ειδικής φόρμας επικοινωνίας η οποία παρέχεται στο παρακάτω σύνδεσμο https://www.speedupcompany.gr

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Τόσο τα ηλεκτρονικά όσο και τα φυσικά έντυπα βιογραφικών που αποστέλονται τηρούνται στο αρχείο της Speed Up Company® για 12 μήνες για εταιρικούς λόγους, όπως η αναζήτηση μέσα στο χρονικό διάστημα των 12 μηνών νέων εργαζομένων.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω:

Α) Χρεωστική Κάρτα
Β) Πιστωτική Κάρτα
Γ) Πληρωμή με μετρητά κατά την ολοκλήρωση της παρεχόμενης υπηρεσίας 
Δ) Κατάθεση/ έμβασμα σε έναν από από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς 


  • EUROBANK (SWIFT/BIC: ERBKGRAA)

  • ΕΘΝΙΚΗ (SWIFT/BIC:ETHNGRAA)

  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ (SWIFT/BIC:PIRBGRAA)

  • ALPHABANK (SWIFT/BIC: CRBAGRAA)


και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με mail στο contact@speedupcompany.gr, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμά σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ
Μπορείτε να πληρώσετε έως 12 δόσεις μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Στις περιπτώσεις όπου η καθαρή αξία της παρεχόμενης υπηρεσίας υπερβαίνει τα 200€ θα πρέπει να καταβληθεί τουλάχιστον το 50% της πριν την έναρξη εργασιών.
Για παραγγελίες άνω των 100,00€ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.
Για παραγγελίες κάτω των 100,00€ και για μη δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος αποστολής είναι 10,00 €.
Για την υπόλοιπη Ελλάδα το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται σύμφωνα με τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ E-MAIL(NEWSLETTERS)
Η Speed Up Company® ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email.
H Speed Up Company® δεν ευθύνεται αν τα newsletter δεν παραδοθούν στον προορισμό τους.
Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newletter ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της Speed Up Company®, μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του site.
Η ενημέρωση από την Speed Up Company®, γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε. 

Copyright © 2022 All Rights Reserved
Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε και συντηρείται από την Speed Up Company®